Het King Pizza
verhaal

Ring the king

Tien jaar geleden openden we de deuren van onze allereerste King Pizza in Willebroek. Redouan Chaaban is een enorme pizzaliefhebber en dacht dat dit de perfecte manier was om het ondernemerschap te verkennen en een stempel te drukken op de wereld. Wel, een zaak opstarten is niet zo gemakkelijk als eerst gedacht, maar door passie en gedrevenheid sloeg hij zich door het eerste jaar heen en creëerde hij een gevestigde waarde in Willebroek en stond het bekend als een trendy, modern zaak waar heerlijke pizza geserveerd wordt aan de buurtbewoners.

Het mooie aan pizza is dat het een eenvoudig gerecht is waar iedereen van kan genieten. En dat concept wil hij ook in het King Pizza-merk brengen. Er is een plaats voor iedereen aan tafel bij King Pizza, en we verwelkomen gezinnen, eerste dates, lunchafspraken en afhaalliefhebbers.We zijn toegankelijk, all-inclusive, en bovenal zoeken we naar nieuwe manieren om JA te zeggen tegen de buurt. Onlangs was dat bijvoorbeeld de catering van bedrijfsfeestjes en een workshop mini pizza’s maken voor een schoolgroep uit de buurt. We zijn niet zo groot geworden door kansen af te slaan om de plaatselijke gemeenschap te dienen.
King Pizza – Kom binnen en blijf of haal af; pizza is altijd een goed idee!

Hoe wordt dat gemaakt?

Net als bij een goede pizza zijn er een aantal belangrijke ingrediënten nodig voor een succesvolle pizza zaak. Je hebt een stevige basis traditionele kennis nodig die de nodige tijd heeft gehad om te rijpen en zich te ontwikkelen. Je hebt een flinke laag creatieve saus nodig die is gekruid met passie en moed. Met de garnituur kan elke pizza-ondernemer zijn eigen stempel drukken op deze favoriete afhaalmaaltijd, maar de klantgerichte benadering is de kaas die alles samenhoudt. King Pizza is zoveel meer dan pizza; het gaat om een plek te creëren waar de hele buurt kan samenkomen om te genieten van lekker eten. Het gaat om ouders een kookpauze te geven; het gaat om de overwinning van je kind bij het voetballen te vieren; het gaat om de glimlach op de gezichten van onze klanten. Mijn oma zei altijd: "Een volle buik is een blije buik." En wij geloven dat dat vooral geldt voor een buik vol pizza.

Locaties

We zijn op missie om pizza te serveren in elke stad in België. Hier zijn de steden die tot nu toe een King Pizza vestiging hebben.

Zit het ondernemerschap in je bloed?

Je eigen King Pizza vestiging uitbaten?

Heeft u er altijd al van gedroomd uw eigen restaurant te openen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Wij stonden meer als tien jaar geleden in jullie schoenen. Toen we de allereerste vestiging van King Pizza openden, moesten we snel veel leren over het ondernemerschap. We hebben veel fouten gemaakt die vermeden hadden kunnen worden als we iemand hadden gehad die ons op weg kon helpen. Dat is hoe wij u kunnen helpen.
Door een King Pizza in uw stad te openen, kunt u gebruik maken van onze kennis over wat er nodig is om een succesvolle pizzazaak in België te runnen. Wij begeleiden u door het hele proces, van het vinden van de beste locatie voor uw restaurant, tot het aannemen van betrouwbaar en gepassioneerd personeel. U kunt op onze steun rekenen bij elke stap die u zet. De reputatie van de naam King Pizza staat immers op het spel!

Overzicht

Profiel

Om in één keer de perfecte pizza te bereiden, heb je twee handen en enige kennis nodig. Om die perfecte pizza honderden keren per dag te maken, heb je een echte Pizzaiolo nodig. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze franchisenemers, die allemaal gecertificeerd Pizzaiolo zijn. Niet alleen moeten ze elke keer weer de allerbeste pizza’s kunnen bereiden, ze moeten ook ambitieus zijn, stevig in hun schoenen staan en beschikken over bergen passie.

We helpen je graag het bloem weg te vegen om de perfecte korst te krijgen, want we zijn altijd op zoek naar onze volgende pizza-superheld. Iemand die de essentiële kwaliteiten bezit om een eigen vestiging van een onderscheidende pizzaketen te leiden.

Overzicht

Gewenste kwaliteiten

 • Plannen en aansturen van de bedrijfsvoering van uw King Pizza
 • Aanwerven en leiding geven aan personeel
 • Controle van de kosten en bijsturen waar nodig
 • Uitvoeren van de operationele activiteiten
 • Het stimuleren van omzetgroei
 • Toepassen van marketing op uw doelgroepen

 

 • Je beschikt over leidinggevende kwaliteiten, bent servicegericht en stressbestendig
 • Je bent in het bezit van minimaal een middelbare opleiding (of vergelijkbaar)
 • Je kunt prioriteiten stellen, plannen en organiseren
 • Je hebt gezond commercieel inzicht en oog voor de klant
 • Ondernemerservaring is een pluspunt
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de horeca of een gerelateerde branche
 • Je hebt affiniteit met de omgeving, of je hebt een sterk netwerk in de door jou gewenste locatie

Veelgestelde vragen

Als je vraag er niet bij staat, stuur ons dan gerust een berichtje.

Ja, een bancontact is aanwezig in de zaak. Als u elektronisch wil betalen bij levering gelieve dit dan te vermelden bij uw bestelling.

Ja, het is mogelijk zelf je pizza of pasta samen te stellen.

Dit is afhankelijk de grootte van de bestelling en de drukte. Tijdens de week proberen we een max levertijd te hanteren van een half uurtje. Tijdens het weekend proberen we binnen het uur te leveren.

Zeker weten, bekijk ook zeker onze afhaalkortingen.

Ja, bij grote bestellingen kunnen wij ook ‘s middags leveren, contacteer ons zodat wij de opties samen kunnen bekijken.

Afhalen

Zeker weten, bekijk ook zeker onze afhaalkortingen.

Deze kan je onderaan onze website terugvinden.

Varia

Ja, een bancontact is aanwezig in de zaak. Als u elektronisch wil betalen bij levering gelieve dit dan te vermelden bij uw bestelling.

Ja, een bancontact is aanwezig in de zaak. Als u elektronisch wil betalen bij levering gelieve dit dan te vermelden bij uw bestelling.

Ja, een bancontact is aanwezig in de zaak. Als u elektronisch wil betalen bij levering gelieve dit dan te vermelden bij uw bestelling.

Volg ons op sociale media

Wees de eerste om ons King Pizza nieuws en onze speciale aanbiedingen of promoties te ontdekken. We houden er van om u te zien genieten van onze pizza's, dus zorg ervoor dat je ons tagt wanneer je ons bezoekt!