aKing Pizza Niel - Rupel - Lekker - Goedkoop - Smakelijk

King Pizza Bezorger (Fiets, Brommer, Auto)

Ben je graag onderweg en op zoek naar afwisselend werk? Word dan de nieuwe bezorger van King Pizza en lever met veel plezier verse hete pizza’s bij onze klanten. Je werkt voor een goed salaris en kiest zelf je uren. Je komt lekker buiten, hebt leuke klantcontacten en werkt met collega’s die je vrienden kunnen zijn.

Verwachtingen

Je geeft zelf aan wanneer je kunt werken. Op de uren dat je bent ingepland, bezorg je alle pizza’s en andere producten op tijd en lekker warm bij onze klanten. Onderweg rijd je veilig en zoek je de kortste routes. Bij de klant overhandig je enthousiast en behulpzaam de bestelling.

Tussen het bezorgen door werk je ook in de vestiging. Je neemt bestellingen op aan de telefoon en van klanten die langskomen. Je helpt ingrediënten, pizza’s en andere producten klaar te maken. Of je helpt bij het bevoorraden. Bij overleg ben je aanwezig of geef je input als dat nodig is.

Jij:

Je bent er trots op om het visitekaartje van King Pizza te zijn. Onze klanten gaan je herkennen en zijn blij als je weer komt. Want je bent enthousiast, behulpzaam en altijd op tijd. Als het verkeer niet goed gaat, vind je de beste oplossing. Je ziet er verzorgd uit en gaat zorgvuldig om met onze kleding en vervoermiddelen. Je hebt een rijbewijs om eventueel een brommer of auto te besturen. We horen graag van je wanneer iets beter kan en waarderen dit initiatief ook op kantoor. Je pakt alle werkzaamheden met plezier aan en bent in het bezit van een (brom)rijbewijs. Wij kunnen jou immers 100% vertrouwen!

Heb je interesse in een baan als fietsbezorger, bekijk dan ook onze andere vacatures!

In deze gevarieerde functie ben je verantwoordelijk voor:

  • Een uurloon in overeenstemming met je leeftijd. Je salaris hangt niet af van het aantal pizza’s dat je bezorgt.
  • Fooien. Als je de klanten blij hebt gemaakt, zijn deze inkomsten voor jou.
  • Een job die je kan combineren met je studies of andere activiteiten.
  • Flexibiliteit. Je laat zelf weten wanneer je wilt werken.
  • Veel plezier in je werk bij een snelgroeiend bedrijf waar het nooit saai is.
  • Een fiets, brommer of auto en werkkleding.
  • Veel eigen verantwoordelijkheid ongeacht je leeftijd. Hierdoor kun je al op jonge leeftijd leren en jezelf ontwikkelen.
  • De mogelijkheid om eigen baas te worden van je eigen King Pizza vestiging. Heb je andere ambities, dan hebben we nog vele andere functies waar je in kunt groeien.

King Pizza Willebroek
Overwinningsstraat 4
2830 Willebroek
03 886 01 11